top of page

 

OM MIG

Jag har under hela mitt yrkesverksamma liv arbetat i modebranschen med marknadsföring, PR och försäljning. Jag är mamma till 4 barn och strax innan mitt andra barn föddes bestämde jag mig för att lämna modeindustrin och jobba med något annat. Jag hade då ingen aning om vad detta skulle resultera i och på ett väldigt naturligt sätt kom jag i kontakt med yoga. Jag bestämde mig för att gå en yogalärar-utbildning och utbildade mig till yogainstruktör.

Yoga träningen ger mig ovärderliga verktyg att använda i vardagen i relation med andra men kanske mest i relationen till mig själv. 

Jag lär mig någonting nytt om mig själv varje gång jag ställer mig på yogamattan eller undervisar andra yoga. Yogafilosofin, som sådan, är en oändlig källa av kunskap och visdom vilket får mig att alltid vara nyfiken på livet och situationerna som sker.

 

Att få dela med mig till andra, vad yoga betyder och ger mig, både inspirerar och fyller mig med enorm tacksamhet.

Jag vidareutbildar mig ständigt inom yogatraditionens olika delar och sen ett par år tillbaka arbetar jag som yogalärare på heltid på olika yoga studios runt om i Stockholm.

​ 

Mina utbildningar:

+ 500 h RYT 

 

Workshops med lärare som: 

Sudhir Tiwari, Chuck Miller, James Brown, Caroline Westling, Sara Granström, Nikki Costello, Joe Barnett, Marc Holzman.

FotografEmmaTüll_Sandra_2022_D6A6507 Stor.jpeg
bottom of page