Månadenslärare

Altromondo.png

Månadens lärare: Sandra Janson

Sandra sprider verkligen sitt ljus på vår studio och är lika uppskattad av våra elever, vare sig hon håller i lugn och avslappnande yoga, mer dynamiska, flödande klasser, eller i den underbara morgon-klassen 'Rise & Shine'

Vilken typ av yoga lär du ut?

- Hatha, Yin, Pranayama och Meditation.

Hur ger yoga dig energi?

- Åh, på så många sätt! Främst genom att det stillar mina tankar, så att jag istället kan fokusera på det som är sant och komma i kontakt med mig själv. Kroppspositionerna släpper på spänningar och blockeringar i den fysiska kroppen och skapar plats för mitt andetag(min livsenergi) att flöda lite lättare.

Vad ser du att eleverna uppskattar hos dig?

- Rent teknikmässigt att jag försöker undervisa på ett pedagogisk sätt så att de kan hänga med, att de uppmuntras att utmana sig själva men också att de skapar en kontakt med sitt inre.

Vad är din passion?

- Detaljer tror jag och samtidigt enkelhet.

Vad ger dig energi?

- När jag lyssnar inåt och är sann mot mig själv.

Vilket mantra tycker du om och varför?

- OM och Bhramari Pranayam. De är enkla att utföra, kräver ingen sångtalang och är effektfulla. Vibrationerna av ljudet som uppstår är lugnande och meditativt samtidigt som det bjuder in till ödmjukhet, tacksamhet och kärlek.

Vad mer tycker du om?

- Jag älskar att resa, det ger mig inspiration och nya insikter både i det lilla och stora. Att vara tillsammans med min familj och vänner. Yogarelaterat så är det vetskapen om att yoga kommer finnas i mitt liv resten utav livet och att jag ständigt kan utvecklas. Det tycker jag om!